CAT |  ESP
qui som?

ambulàncies DOMINGO és una empresa familiar nascuda a finals dels anys 60, de la mà de Cesáreo Blanco de Domingo, amb el propòsit d’assumir els trasllats sanitaris de l’àrea de Barcelona. Al llarg de més de 50 anys, l’empresa s’ha convertit en un referent dins del sector del transport sanitari.

ambulàncies DOMINGO va iniciar la seva activitat amb una ambulància al servei de l’Hospital Clínic de Barcelona, el seu primer gran centre de treball i assistència. D’aquesta manera, es va convertir en la primera empresa privada amb un concert amb els serveis sanitaris de la Seguretat Social.

En total són més de 50 anys de treball i constància. Actualment, el grup empresarial compta amb més de 300 vehicles, més de 600 treballadors i amb una central de coordinació altament eficient que disposa de sistemes moderns de control de dades. Tot això ha convertit l’empresa en una entitat sòlida en aquest sector, que segueix treballant per a millorar el dia a dia.

El sector assistencial, òbviament, exigeix constància. És per això, que ambulàncies DOMINGO aposta per una política de formació continuada del seu personal, per l’adaptació de les noves tecnologies i una constant reinversió. Aquestes característiques han fet que, actualment, sigui una de les empreses privades àmpliament consolidades en el sector del transport sanitari a Barcelona.

La filosofia d'ambulàncies DOMINGO sempre s’ha basat en tres pilars:

  • El factor humà
    Tot el nostre personal està altament qualificat, i segueix reforçant la seva formació de manera continua a través de la programació anual de cursos que organitza l’empresa.

  • El factor tècnic
    L’avançament tecnològic en el nostre sector és cada vegada més ràpid. Els nous equips i les noves tècniques ajuden a millorar la prestació del servei dia a dia, elements que es van integrant progressivament a la nostra cadena assistencial.

  • La reinversió continua
    Mantenim una constant reinversió per a l’adquisició de nous vehicles i la millora del seu equipament, un altre factor decisiu per millorar l’assistència que els nostres clients exigeixen.