CAT |  ESP
ambulàncies DOMINGO amb el futbol femení
Lunes, 11 de diciembre de 2017 (Barcelona)Aleví B femení del CE Sant Gabriel, patrocinat per ambulàncies DOMINGO.
ambulàncies DOMINGO patrocina durant la temporada 2017-2018 dos equips de futbol femení a Barcelona: l'Aleví B femení i l'Aleví D femení del Club Esportiu Sant Gabriel, club fundat el 1960 a Sant Adrià del Besós (Barcelona). El CE Sant Gabriel és un dels clubs de Catalunya que compta amb una pedrera més nodrida en futbol femení i té presència a gairebé totes les categories.

Els dos equips patrocinats porten el logotip d’ambulàncies DOMINGO a la part central davantera de la samarreta, que va ser dissenyada per Emma Montero, una de les jugadores de l'Aleví A femení del CE Sant Gabriel, per al concurs organitzat pel propi club per triar el disseny de les samarretes de tots els seus equips.

ambulàncies
DOMINGO, com a empresa de transport sanitari, recolza el futbol femení i, en general, la pràctica habitual de qualsevol esport i a qualsevol edat donats els beneficis que aporta a la salut, entre els que podem destacar:


  1. Millora la resistència física.

  2. Ajuda a mantenir el pes corporal i prevenir l'obesitat.

  3. Preveu nivells elevats de glucosa, triglicèrids, tensió arterial...

  4. Pot evitar que els nens i adolescents s'iniciïn en hàbits relacionats amb el tabac.

  5. Redueix situacions d'estrès, depressió o ansietat.

  6. Estimula el rendiment acadèmic.

  7. Ajuda a prendre consciència de la cura del cos.


A més de les avantatges que aporta a la salut, un esport col·lectiu com el futbol ensenya a acceptar unes regles i una disciplina, així com a assumir responsabilitats i apreciar la companyonia, valors molt presents a totes les categories del CE Sant Gabriel.