CAT |  ESP
El Trailwalker de Girona, “simplement espectacular”
Miércoles, 22 d' abril de 2015 (Girona)ambulancias DOMINGO s’ha sumat aquest cap de setmana a la iniciativa solidària Trailwalker Girona 2015, impulsada per l’ONG Oxfam Intermón. La participació de l’empresa s’ha concretat en el suport a l’equip de DKV CGB Integralia, que ha portat el dorsal G315 i ha completat el recorregut de 100 quilòmetres en poc més de 17 hores. ambulancias DOMINGO ha posat a disposició d’aquest equip un tècnic i un vehicle de transport sanitari.

El tècnic d’ambulancias DOMINGO que ha col·laborat amb l’equip DKV CGB Integralia, Óscar Vaquero, assegura que l’experiència ha estat “gratificant”, “molt emocionant”, “simplement espectacular”. Vaquero s’ha mostrat molt impressionat per l’esforç que representa participar en la cursa, que a l’equip de DKV CGB Integralia ha tingut valor afegit: dos dels corredors, un de Piera i l’altre de Chiclana (Cadis), són persones amb mobilitat reduïda.

Segons expliquen des d’Oxfam Intermón, el Trailwalker Girona 2015 ha comptat amb més de 400 voluntaris i un total de 356 equips. La recaptació aconseguida en aquesta edició, que de moment arriba als 770.000 euros, anirà destinada a projectes que Oxfam Intermón desenvolupa per a facilitar l'accés a l'aigua potable. L’ONG recorda que l'aigua és un problema a la major part del planeta. El 80% de les malalties del món estan relacionades amb l'aigua bruta (diarrea, còlera i tifus, entre altres).

S’espera que la xifra de recaptació continuï creixent, ja que després de la prova de Girona queda el repte de Madrid, el proper 20 de juny. El recorregut madrileny unirà el tram Lozoya- Rascafría, travessant la serra de Guadarrama i la vall del Lozoya. Les inscripcions per a aquesta cita esportiva continuaran obertes fins al 8 de juny.