CAT |  ESP
ambulàncies DOMINGO, al Trailwalker d’Oxfam
Jueves, 19 de marzo de 2015 (Girona)ambulàncies DOMINGO col·laborarà els propers 18 i 19 d’abril amb el Trailwalker que l’ONG Oxfam Intermón organitza a Girona. L’empresa posarà un dels seus vehicles al servei de la iniciativa, amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de la cursa i la participació de persones amb mobilitat reduïda. En concret, el vehicle d’ambulàncies DOMINGO donarà cobertura als trasllats de l’equip de DKV Seguros.

El Trailwalker és una acció impulsada per Oxfam Intermón amb l’objectiu de "lluitar contra la pobresa i la fam", segons expliquen des de la mateixa organització. Consisteix en una cursa de 100 kilòmetres en què participen equips de quatre persones (més dos companys de suport). Els equips es comprometen a aconseguir donatius, que Oxfam Intermón destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització en una cinquantena de països. L’ONG indica que el Trailwalker ja ha aconseguit recaptar a Espanya més de 2,5 milions d’euros des de la seva primera edició (2011).

El Trailwalker se celebra a escala internacional des de fa més de 30 anys. A Espanya, a més de l’edició de Girona en què participarà ambulàncies DOMINGO, s’ha organitzat un altre esdeveniment a Madrid per al cap de setmana del 20 i el 21 de juny.

El TW Girona 2015 començarà el 18 d’abril a les 10 del matí a Olot, i seguirà el recorregut de la via verda Pirineu – Costa Brava fins a Sant Feliu de Guíxols.