CAT |  ESP
ambulàncies DOMINGO col·labora a la Trailwalker Girona 2017
Lunes, 3 d' abril de 2017 (Girona)Aquest cap de setmana (1 i 2 d'abril) va tenir lloc la setena edició de la Trailwalker (TW) Girona, una carrera de 100 km per equips organitzada per Oxfam Intermón, en la qual ambulàncies DOMINGO ha col·laborat per tercer any consecutiu. En concret, l'empresa d'ambulàncies ha participat donant suport amb personal tècnic i amb un vehicle de transport sanitari a l'equip DKV CGB Integralia, que ha completat el recorregut en 18 hores i 17 minuts, millorant el seu temps de la passada edició.

Més de 2.000 persones repartides en 354 equips (formats per quatre persones cadascun més dues de suport) han realitzat el trajecte de 100 km de l’anomenada Via Verda, que separa Olot de Sant Feliu de Guíxols. Malgrat la pluja, el 87% dels equips ha complert l'objectiu de finalitzar el recorregut en menys de 32 hores.

La recaptació d'aquesta edició, que ascendeix a 730.000 €, anirà destinada als més de 400 projectes que Oxfam Intermón duu a terme a tot el món, sobretot, en accions centrades a lluitar contra la gana, la pobresa i el dret a l'aigua potable.

Aquesta carrera s’organitza des de l'any 1981 i, en l'actualitat, se celebra a 11 països diferents. Les properes TW a Espanya tindran lloc el 20 i 21 de maig a Euskadi i el 3 i 4 de juny a Madrid. Les inscripcions per a aquestes dates encara estan obertes a la pàgina web d'Oxfam Intermón.