CAT |  ESP
ambulàncies DOMINGO entrega un vehicle per a Tomboronkoto
Viernes, 12 de julio de 2013 (Barcelona)Divendres es va lliurar un vehicle d’ambulàncies DOMINGO per col·laborar en l’equipament del dispensari de Tomboronkoto, un acte impulsat per Acción Senegal. David Blanco, Director de logística de l’empresa va ser l’encarregat d’entregar l’ambulància.

El vehicle, una ambulància Ford Transit totalment equipada, revisada i retolada amb el nom del dispensari, sortirà cap a aquesta comunitat rural la darrera setmana de juliol. En total són 5.200 Km de recorregut fins arribar a Tomboronkoto des de Barcelona, un viatge que es preveu fer en set dies.

Per al dispensari d’aquesta regió l’ambulància representarà una gran eina de treball i podrà salvar moltes vides. Ara per ara, aquest dispensari dóna servei a unes 12.000 persones de 26 poblats diferents.

Per poder tirar endavant aquest projecte, Acción Senegal ha endegat la campanya “Apadrina un kilòmetre” perquè els simpatitzants i col·laboradors puguin fer aquesta acció aportant 60 cèntims d’euro per cada quilòmetre que es desitgi “apadrinar” i així poder pagar el viatge.