CAT |  ESP
myAMBULANCE ja està disponible per a iOS
Viernes, 11 de mayo de 2018 (Barcelona)L’empresa ambulàncies DOMINGO ha desenvolupat l’aplicació myAMBULANCE per al sistema iOS d’Apple, de manera que el localitzador d’ambulàncies ja es pot utilitzar també en Iphone i iPad.

myAMBULANCE, que permet als pacients consultar el temps que trigarà la seva ambulància en arribar al punt de recollida, ja estava disponible per a sistemes Android des del mes d’abril. Ara ja es pot descarregar des de l'App Store, ampliant les possibilitats d’ús a més pacients.

L’aplicació consta d'un mapa on es pot veure la posició de l'ambulància assignada al servei del pacient i el temps aproximat que trigarà en arribar al punt de recollida. El temps és estimat, ja que en els trajectes intervenen diversos factors de trànsit a tenir en compte com semàfors, embossos, accidents, etc.

A banda de l’aplicació mòbil, també es pot consultar la localització del vehicle assignat als pacients a través de la web d’ambulàncies DOMINGO, registrant-se com a usuari: https://www.ambulanciasdomingo.com/menu/localizador/localizador_index.aspx