CAT |  ESP
myAMBULANCE, la nova aplicació pel seguiment d’ambulàncies
Miércoles, 18 d' abril de 2018 (Barcelona)Amb la transparència com a lema i amb l’objectiu de facilitar informació a temps real als pacients, ambulàncies DOMINGO ha creat l’aplicació myAMBULANCE, un localitzador per poder consultar el temps que trigarà la seva ambulància en arribar al punt de recollida, ja sigui el seu domicili, hospital, mútua, etc., així com l’estat general del seu servei.

L’aplicació consta d'un mapa on es pot veure la posició de l'ambulància assignada al servei del pacient i el temps aproximat que trigarà en arribar al punt de recollida. El temps és estimat, ja que en els trajectes intervenen diversos factors de trànsit a tenir en compte com semàfors, embossos, accidents, etc.

De moment, myAMBULANCE només està disponible per a Android i es pot descarregar des de la pàgina web ambulanciasdomingo.com, mitjançant un codi QR, o bé directament des de Google Play Store. Properament, estarà disponible també per iOS.

També es pot consultar la localització del vehicle assignat als pacients a través de la web d’ambulàncies DOMINGO, registrant-se com a usuari: https://www.ambulanciasdomingo.com/menu/localizador/localizador_index.aspx.

L’aplicació, que ja ha tingut bona resposta entre els usuaris als que ambulàncies DOMINGO presta servei, espera servir com a referència en el sector del transport sanitari.