CAT |  ESP
Els pilars de la salut
Jueves, 6 de julio de 2017 ()Tenir cura de la salut és fàcil si se segueixen aquests 4 consells bàsics:

1. Dieta equilibrada

Portar una alimentació sana és bàsic per a aconseguir un benestar físic i emocional. És important incloure tots els grups d'aliments per fer una dieta variada i equilibrada.

Que no sigui només una qüestió d'estètica!

2. Pràctica d'exercici

Realitzar activitat física de manera regular permet aconseguir un bon estat físic a la vegada que ajuda a alliberar tensions, estrès i fins i tot divertir-se. Amb una mica d'organització es pot incloure la pràctica d'exercici a la rutina.

Només calen 30 minuts al dia!

3. Descans correcte

Per aconseguir un descans correcte és important evitar les següents pràctiques: l'estrès; dormir menys de 7 hores; menjars abundants o fer exercici intens abans de dormir; les begudes estimulants o amb cafeïna; alguns medicaments.

Aquests són els hàbits que s'han d'aplicar per conciliar bé el son: anar-se'n més o menys a la mateixa hora cada dia; dormir entre 7-8 hores diàries i seguides; fer menjars lleugers a les hores prèvies al descans; descansar en un ambient amb temperatura moderada.

4. Actitud positiva

Pensar en positiu ajuda a afrontar millor la rutina i a superar possibles problemes sorgits durant el dia. Eliminar les pors i gaudir de bones dosis de riure fomenten comportaments saludables.

Que guanyin els "pros" als "contres"!